Den där Dennis

Klockan är runt 5 när han ringer, han med ögonen, han den där perfekta. ”Kom hit vet jag, vi tänker för festa lite hemma hos mig”.

 

Det är Fredag och äntligen helg. Planen var att sitta hemma hela kvällen men en kväll med honom får man bara inte missa. Nu är jag less på att må dåligt! Jag måste styra upp mitt liv, så är det bara. Jag kan ju inte sitta hemma varje helg och tycka synd om mig själv. Är det någon som kan göra mig glad så är det han.

 

Jag tar upp telefonen från sängen och knappar in numret till Ida. Är det någon som aldrig tackar nej till fest så är det hon.

 

Ja men va kul, vi ses där sen då!”

 

Jag slår på musik och sätter mig med plattången framför spegeln. Jag måste åtminstone se lite fixad ut, fast inte för mycket. När håret är klart är det de värsta kvar, kläderna! Vad ska jag ha på mig? Jag river ut halva garderoben i hopp om att jag ska hitta nå snyggt att ha på mig. Efter lite om och men blir det en röd rutig skjorta och svarta tights.

 

 

När jag kommer fram så är det verkligen lugnt där. Han och Camilla sitter och spelar tv spel medan Robin och Sebbe kör öl spelet. Såklart sätter jag mig i soffan bredvid Dennis och Camilla. Han heter så, han med ögonen, Dennis. Jag formar orden på tungan, Dennis. Det är något med hans ögon. Dem är inte speciella eller något sådär, utan bara vanligt bruna. Men ändå så är det något med dem som gör att jag inte kan slita blicken i från honom. Han märker att jag kollar på honom, han ler.

Han kliver upp från soffan och går fram till en påse på golvet. Han tar upp en öl och kommer fram till mig. Först ger han mig en kram sen sträcker han fram ölen.

 

Efter en öl och några klunkar sprit känner jag att det kommer bli en toppen kväll.

Vi har kul och skrattar precis hela tiden, jag har nog inte känt en sån här glädje på länge.

Dennis kommer och sätter sig bredvid mig och lägger armen om mig. Tänk att en människa kan förändra ens humör så mycket. Att en person kan ta bort alla hemska tankar för en stund.

 

När klockan närmar sig 10 börjar alla bli riktigt fulla och det blir jobbigt att vara där. Mer folk har kommit och det börjar verkligen spåra ur. Ida har också kommit men sitter och myser med Robin på andra sidan rummet. Folk börjar skrika och ha sig och jag känner bara att jag vill hem.

Jag viskar till Dennis att jag inte vill vara kvar där längre så han kastar ut alla och själv drar vi med Camilla och Sebbe till hans garage. När vi sitter i garaget drar han något som liknar det Viktor hade, bara att det var färdig rullat i något vitt papper.

 

Alla tar ett bloss var förutom jag.

 

När dem tagit några bloss var kollar dem på mig, ”det är väl klart du ska ta lite” säger Dennis ganska allvarligt.

 

Jag gör som han säger och får en nöjd min tillbaka.

 

 

 

Efter ett tag tar jag upp telefonen och ringer till Viktor. Jag tänker då inte sitta i ett garage och frysa i December. Inom fem minuter är han där och hämtar upp oss. Jag sätter mig där bak bredvid Dennis och han tar min hand och lägger den i sin. Jag känner en klump i magen, om det är av glädje eller sorg det vet jag inte, men tankarna flyger bara omkring.

 

Vad är det som händer med mig?

 

Allt svartnar.

 

- Följ med upp till mig så kan du nyktra till lite.

 

Dennis hade väckt mig.

 

Min första tanke är att jag borde åka hem, men det skulle bli sånt liv om mamma skulle känna att jag luktade alkohol. Jag tvekar en stund men säger sedan att jag vill följa med.

 

Viktor och Camilla kollar på mig med en menande blick och Camilla viskar i mitt öra att jag inte borde vara så korkad.

 

- Du Sigrid, följ med till mig istället så kan du sova på soffan tills du har nyktrat till. Jag skjutsar hem dig sen.

 

Viktor kollar på mig i backspegeln, han ser allvarlig ut.

 

Jag svarar inte och efter en stund plingar det till i telefonen, ”följ inte med honom, vi kan fast åka runt med bilen tills du kan åka hem. Var inte så korkad nu!”

 

Viktor sitter fortfarande och kollar på mig i backspegeln.

 

När vi stannar utanför Dennis lägenhet frågar han igen om jag ska följa med. Viktor och Camilla säger båda samtidigt att jag inte ska det men jag ryter till och säger att dem inte har något med det att göra. Jag hoppar ur bilen efter Dennis och smäller igen dörren. Jävla idioter tänker jag.

 

När vi kommer in till hans rum slår han på någon film. Riktigt dålig är den och jag förstår ingenting.

 

Dennis klär av sig och går och lägger sig i sängen. Efter en stund kollar han upp på mig och frågar om inte jag också vill komma och lägga mig. Utan tvekan klär jag av mig och lägger mig bredvid honom. Han kramar om mig och smeker mig över ryggen, men blir irriterad av att det plingar till i min telefon.


”Vi står utanför och väntar på dig. SKÄRP DIG NU OCH KOM UT!”

 

Det var Viktor som skrev.

 

Jag trycker bort meddelandet och kryper in till Dennis igen.

 

 

Telefonen börjar ringa och jag får sms efter sms. Jag sträcker mig efter telefonen och slår av den, kan dem inte bara sluta störa mig.

 

Dennis fortsätter smekandet från ryggen till magen och upp mot brösten.

 

Vill jag det här?

 

Han lägger sig på mig och börjar pussa mig på halsen och ner mot magen. Efter en stund ber jag han sluta, jag vill inte mer.

 

Rummet börjar snurra och allt blir suddigt, vad är det som händer med mig? Jag har inte ens druckit nå mycket. Efter en stund orkar jag inte hålla uppe ögonen nå mer och somnar.

 


KommentarerName Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se